Friday, June 15, 2012

Wedding

Assalamualaikum wbt

Lama dah rasanya menyepi dari ber-bloging. Probably, im quite busy. Oh nope. Im totally busy. But, now need to focus on my final exam. Hey, miss me ha? hehehe. Ok. Let us move to the main topic here. Tahun ni ramai kawan2 aku dah nak menamatkan zaman bujang mereka. Ramai yang dah bertunang, ramai yang dah nak kahwin, paling dekat 29 Jun ini. Owh DAMN!!!! hahahaha. Gelap dunia aku. Kahwin itu adalah satu fitrah manusia. Semua orang akan melangkah ke arah tersebut suatu masa/hari nanti. Cuma masanya cepat atau lambat.

Aku? My mum had asked me that question. When is your turn? My answer is simple. Just wait. Insya Allah ada, :) Cuma perlu bersabar untuk sedikit waktu. Yelah. Hal nikah, kahwin bukan satu perkara yang mudah. Cakap memanglah sangat senang, untuk melaksanakan dan memikul segala tanggungjawab sebagai suami/isteri memerlukan kita untuk mempersiapkan diri sebelum melangkah ke arah itu. Bukan hanya mental dan fizikal tetapi emosi dan juga sumber kewangan yang kukuh serta perancangan selepas berkahwin itu lagi penting. 

Bila dapat tau sorang, sorang kawan yang akan dah bertunang dan akan naik pelamin, im very happy. Terasa yang kami semua dah besar dan akan punya keluarga sendiri. Serius tak sangka. Hopefully, perkahwinan anda semua akan kekal sehingga akhir hayat, dengan izin Allah, :)

Owh ye. On 3rd June, i attended his buddy's wedding. That is my 1st time i attended the military wedding. Penuh adat istiadat. The bride is very sweet with her dress. Serius cantik,:) Let's the pics talk,=)


the brides


meet new fren -zai-


-maaflah,sy berada di belakang time ni-huhuhu

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
last but not least........

-us-