Wednesday, February 1, 2012

February


Assalamualaikum wbt.


Today. It is already 1st February 2012. Begitu cepat masa berlalu. Begitu pantas ia meninggalkan kita. Pejam celik pejam celik dah masuk bulan kedua dalam tahun 2012. Cepat kan? Dan masa untuk BERFOYA-FOYA akan berakhir tak lama lagi.

Today, i got a message from my BFF. He told me that one of our schoolmate passed away. Daripada Dia kita datang dan kepada Dia jugak kita kembali. Cuma kita tak tahu bila masa kita akan tiba. Aku doakan agar rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Al-Fatihah.

..................................................................................................................................................................

Perempuan dan emosi tidak boleh dipisahkan. Memang diakui perempuan kadang-kadang bertindak mengikut emosi dan perasaan. Kadang-kadang hanya mengikut kata hati. Yela, kalau dah marah tue, memang tak sempatlah nak fikir secara berhemah.huhuhu. Ade ke orang yang tengah marah tapi sempat lagi berfikir secara rasional? Kemungkinan ada. [Tapi bukan aku] Hahahaha.Aku. Selagi aku boleh pendam sebuah duka, selagi tu akan ku pendam ia. YES. That's ME. Jenis yang akan letupkan segala-galanya bila tiba masanya. Itu yang paling BAHAYA. Tapi jangan risau. Aku bukanlah seorang yang mudah marah.huhuhu. Im SWEET. [Masuk bakul angkat sendiri] Hahahaha.

Opsss. Entry yang lebih kepada menceritakan tentang diri sendiri. Got to go. Daa,=)